city_world
Подорожі

7 міст, які платять жителям за проживання на своїй території

 Мало хто знає, що на нашій планеті існує безліч міст, які з тієї чи іншої причини життєво потребують жителів.

За проживання та роботу на своїх територіях вони пропонують спокусливі суми.

Розвійте сумніви: чи хотілося б вам помандрувати, пожити деякий час в іншій атмосфері та ще й отримати за це гроші?

1. Детройт, Мічиган, США

«Західний Париж», «Автомобільна столиця США» – всі ці лаври спустошене місто Детройт розгубив протягом другої половини ХХ століття. Але він відчайдушно намагається відновити колишню славу. Для вирішення цієї проблеми уряд запровадив нову програму під назвою «Challenge Detroit», яка пропонує 2,5 тисячі доларів професійним працівникам в різних сферах, що зважилися на переїзд і роботу в самому місті.

2. Штат Аляска, США

Якщо ви любите зиму, білосніжні пейзажі, неспішний ритм життя і відчуваєте справжній комфорт при низьких температурах, то життя на Алясці може стати для вас небувалою насолодою. Існує спеціальний урядовий фонд, який платить ентузіастам за професійну участь в житті їх північного регіону, населення якого стабільно йде на спад. Єдиною вимогою є проживання на Алясці протягом року.

3. Провінція Саскачеван, Канада

Ця канадська провінція робить хорошу пропозицію новоспеченим випускникам (не раніше 2010 року), які ще не зовсім чітко уявляють своє подальше життя і кар’єру. Молодим людям виплачують 20 тисяч доларів, щоб вони жили і працювали в місті протягом 7 років. Більше інформації за посиланням.

4. Ніагарський водоспад, штат Нью-Йорк, США

Ще одна пропозиція, яка здається просто нереальною, – жити в одному з найкрасивіших і захоплюючих місць на планеті і отримувати за це гроші. Уряд виділяє випускникам університетів з 7 тисяч доларів в якості заохочення за роботу на місцевих підприємствах поблизу водоспаду протягом двох років. Інформація тут.

5. Понгу, Астурія, Іспанія

Це чарівне село на заповідних територіях північного сходу Іспанії є однією з найстаріших в країні. Щоб залучити молоде населення і пожвавити місцеву економіку, уряд пропонує 3 тисячі євро кожній сімейній парі, яка переїде туди жити. На додаток до цього діють виплати в 3 тисячі євро за кожну народжену дитину. Безумовно хороший шанс жити в екологічному і неймовірно красивому місці.

6. Утрехт, Нідерланди

Голландія відома всьому світу своїм глибоким вивченням гуманітарних наук і соціальними експериментами. І ось один з них: як буде впливати фінансова підтримка в 1000 доларів на кожного жителя міста? Просто експеримент.

7. Кертіс, Небраска, США

Напевно кожна людина хоч раз у житті обурено висловлювалася, що і як краще б зробила влада його міста. У Кертісе це не порожні заяви. Це маленьке американське містечко пропонує безкоштовну землю для спорудження будинку в обмін на хорошу ідею і сприяння в розвитку місцевої інфраструктури і культури.

Источник culturacolectiva

Поередній пост Наступний пост

Ще більше цікавого