1358866797_e9fca7fb4be6_729x547
Стиль життя

Секрет здоров’я і гарного настрою.

Якщо у вас є домашня тварина, то ви щасливчик! Тварина в будинку робить його жителів щасливішими і здоровішими.Звичайно, всі ми знаємо, що вихованці, приймаючи турботу господаря, відповідають щирою любов’ю чим безсумнівно роблять своїх власників щасливими. Однак тепер в цьому впевнені навіть вчені.

У дослідженні, проведеному в Університеті Майамі (Огайо, США), відзначається, що власники домашніх тварин більш впевнені в собі, розвинені фізично і, як правило, дуже товариські і компанійські. І все це завдяки милим живим істотам, які знаходяться поруч!

Відзначимо, що саме собаки роблять зі своїх господарів справжніх атлетів, а активні прогулянки з ними ще й допомагають заводити нові приємні знайомства. Адже нерідко трапляється зустріч з іншим власником собаки, а загальна тема завжди знайдеться – любов до свого кращого друга. До речі, діти в таких сім’ях виростають більш відповідальними, чуйними і щедрими.

Дивно, але такий простий метод в результаті не тільки підтримує гарний настрій власника вихованця, але і покращує його здоров’я. Доведено, що це знижує ризик серцево-судинних захворювань, очищає організм і, звичайно, позбавляє від стресу. Методика часто використовується для лікування складних захворювань і приносить хороші плоди. У більшості пацієнтів, які страждають від аутизму, хвороби серця, церебрального паралічу, розлади поведінки, був помітний невеликий зсув на користь одужання.

За статистикою, власники домашніх вихованців на 15% рідше звертаються до лікарів, ніж інші. Крім того, дослідження, проведене в Університеті Західної Австралії, показало, що понад 70% людей, що мають домашніх тварин, рідше відчувають себе самотніми.

Вихованець в будинку особливо важливий для літніх людей, які будуть тільки раді дарувати всю свою ласку і турботу, стаючи від цього щасливішим. Так що, якщо у вас поки немає тварини, ми сподіваємося, що ця стаття спонукає вас скоріше завести кудлатого друга.

misanimales

Поередній пост Наступний пост

Ще більше цікавого