– Алло? СБУ? Ви вже доїхали з Одеси до Києва? Повертайте тепер назад! Тут за вас одеські дівчата роботу зробили – Зоя Казанжи

Блоги Події Росія Україна

– Алло? СБУ? Ви вже доїхали з Одеси до Києва?
Повертайте тепер назад! Тут за вас одеські дівчата роботу зробили.

Вікторія Шелестюк зайшла в податкову базу РФ і зробила для вас скрін (на фото). Мер Одеси Труханов, виявляється, є в базі платників податків Російської Федерації. Там ще вам і фоточка довідки щодо його російського паспорту.

А ось тут детальніше, для вас, написала одеська журналістка Олена Добровольська:
https://enigma.club/…/adept_mpts_ta_rosiyskiy_platnik_poda…/

Тут і про листування наших ворогів, і про реєстри, і про нагородження «вірного руськомірца», і про фінансування церкви Московського патріархату з бюджету міста Одеси…

Народний депутат Volodymyr Ariev ще в 2014 році звертався з запитом щодо наявності російського громадянства у мера Одеси Труханова. Але ви тоді відморозились.

Ось за цим посиланням є його текст: https://www.facebook.com/volodymyr.ariev/posts/694669610595898?hc_location=ufi

Точно так ви відморозились в квітні 2016 році, задовольнившись довідкою із консульства … Російської Федерації в Одесі про те, що Труханов не має російського громадянства.

Точно так ви відморозились і в травні 2017 року, коли народний депутат Віталій Купрій теж звернувся з запитом. Правда, пообіцяли ретельно перевірити інформацію. І замовкли. Принаймі, в публічну площину не виходили.

А потім черговий речник розповідатиме країні, що ми розхитуємо човен. Бойки і Труханови не розхитують, а ми розхитуємо.

Але, певне, не приїдете, так, СБУ? Це ж не гроші перераховувати, це ж недоторканого бика за вразливі місця треба брати. А вам – слабО.

джерело

Загрузка...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *