Хлопці їдуть додому.. у домовинах.. Стало відомі імена ще трьох загиблих Героїв..

АТО Події Україна

ТЮМЕНЬ, БАНЯ, ШЕВА…

Їх тіла вчора, 25 листопада, були повернуті з тимчасово окупованої території на Луганщині.

23 листопада у бою під Кримським на Луганщині загинули четверо військовослужбовців 16 ОМПБ. Спершу стало відомо про Дениса Кривенка “Ніндзю”. Троє інших вважалися безвісти пропавшими до моменту підтвердження їх осіб та факту смерті. Через дві доби тіла біців були передані на територію, підконтрольну Україні.

Старший лейтенант Олександр Тюменцев родом з Лубен Полтавської області. Йому було 39. Служив на посаді командира гранатометного взводу роти вогневої підтримки. “Тюмень” був авторитетном командиром підрозділу і безстрашним бійцем. Мужньо рвався в бій, хотів витягнути поранених, але… Він сам потрапив під вогонь, отримавши множинні рани голови.

У бою з ворожою ДРГ від несумісних з життям поранень живота загинув і переселенець з Донбасу. Сержант Олександр Сухінін на позивний “Баня” був командиром гранатометного відділення в роті “Донбас”. На батька чекали син та донька. У 45 років Саша віддав життя за свободу та мир на українській землі, за визволення рідного міста.

Солдат Сергій Шевченко також проходив службу в роті “Донбас”, був гранатометником. “Шева” – родом з Новопокровки Чугуївського району Харківської області, де його з кровопролитної війни не дочекалися кохана дружина, рідні, друзі… Його життя війна забрала на 43 році життя. Він у буквальному сенсі захищав країну грудьми. Від страшних поранень грудної клітини Шева помер, перед чим мужньо відбивав наступ диверсантів.

??Командування та особовий склад 16 ОМПБ висловлює глибокі співчуття рідним та близьким воїнів! Вони назавжди залишуться в народній пам’яті!??
Вічна та світла пам’ять загиблим!…?

джерело 

рекомендуємо переглянути

Загрузка...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *