Права на історію про кіборгів однозначно належать усій країні! – Офіційна відповідь знімальної команди “Кіборгів” на претензії Сергія Лойка

Блоги Події Соц мережі Україна

“КІБОРГИ” – ОФІЦІЙНА ВІДПОВІДЬ ЗНІМАЛЬНОЇ КОМАНДИ
НА ПРЕТЕНЗІЇ СЕРГІЯ ЛОЙКА

Ми, знімальна команда фільму “Кіборги»даємо офіційну відповідь на усі повідомлення про плагіат, які з’явилися за останні кілька днів у мережі та на телеканалах.
Ідея зйомок фільму виникла у Іванни Дядюри і Ахтема Сеітаблаєва після програми “Хоробрі серця” 19 жовтня 2014 року, героями якої були консультанти фільму “КІБОРГИ”. Передача є у вільному доступі на каналі ютуб.
У грудні 2014 року Ахтем Сеітаблаєв зустрівся із Наталею Ворожбит і запропонував написати їй сценарій до фільму
На початку 2015 року Наталя Ворожбит почала збирати матеріали і спілкуватися з реальними кіборгами, імена яких ми неодноразово називали: Євгеній Жуков (Маршал), Євгеній Межевікін (Адам), Андрій Шараскін (Богема), Олександр Трепак (Редут), Кирило Недря (Доцент).
“В березні 2015 року комбат Редут дав мені чотиригодинне інтерв’ю, в якому розповів багато історій, частина з яких увійшла до фільму. Наприклад, історія про заморожені в морозилці тіла і про пропажу одного капітана, тіло якого випадково знайшли, коли в нього задзвонив телефон”, – Наталя Ворожбит, сценарист.
“На створення образу Мажору нас надихнув музикант з Майдану. В мене він грав на скрипці, але Ахтем запропонував трубу, як більш військовий інструмент”, – Наталя Ворожбит.
“Перший драфт сценарію Наталя надіслала мені 15 липня 2015 року, а книжка
“Аеропорт” побачила світ у 3 вересня 2015”, – Ахтем Сеітаблаєв, режисер.
Пан Лойко, не бачив фільм, але вже публічно назвав його – “УГ”, чим висловив неповагу до творчої групи, а також до всіх людей, яких стосуються події в ДАП.
Як сказав Пилип Іллєнко, голова Державної агенції з питань кіно: “Історія донецького аеропорту – це історія, яка належить народу України, а не є об’єктом авторського права жодної людини”.
“Від імені всієї знімальної команди хочу сказати, що права на історію про кіборгів однозначно належать усій країні, тому не правильно привласнювати її жодній людині. Хлопці далі гинуть на сході, і все, що ми хотіли зі знімальною командою, це нагадати про них і допомогти тим, хто залишився. Людей, які самі хочуть переконатися у правильності сказаного, запрошую в кінотеатри на фільм “Кіборги””, – Ахтем Сеітаблаєв, режисер.

Ахтем Сеітаблаєв
Загрузка...

2 thoughts on “Права на історію про кіборгів однозначно належать усій країні! – Офіційна відповідь знімальної команди “Кіборгів” на претензії Сергія Лойка”

  1. Верный ответ


    Я извиняюсь, но, по-моему, Вы ошибаетесь. Могу это доказать. Пишите мне в PM, обсудим. fifa 15 cracked by glowstorm, скачать fifa 15 на русском и fifa 17 ultimate team скачать на пк без торрента fifa 15 скачать торрент pc repack rus

  2. Я думаю, что Вы не правы. Давайте обсудим это.


    По моему мнению Вы допускаете ошибку. Давайте обсудим это. Пишите мне в PM, поговорим. скачать фифа 15 на пк, скачать fifa 15 ut или fifa 15 комментаторы черданцев скачать скачать fifa 15 v 1.0

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *