Як гидко! Є ж якась планка, нижче якої не можна падати? Мережу обурили слова прес-секретаря генпрокурора Луценка про загиблих в АТО.

АТО Події Соц мережі Україна

Вчорашній пост прес-секретаря генпрокурора Лариси Сарган викликав бурю обговорень у фейсбуку. Ось, власне, і сам пост:

На фронті – четверо загиблих українських воїнів, які своїми тілами захищають українську землю.

Генпрокурор на нараді по обміну військовополоненими, які утримуються вже багато місяців в застінках ордло. І тут тримаємо кулачки за наших хлопців.

А здорові, у розквіті сил “грантоактивісти” з картатою ковдрою прямують до будинку, де проживає Юрій Луценко, аби встановити флагшток з тою самою ковдрою. Ідуть брати “висоту”…

В коментарях до посту було чимало обурених маніпуляцією загиблими в АТО:

Sergiy Grishyn А без манипуляций про фронт никак нельзя?
Andriy Gerus Використовувати загиблих воїнів, щоб виправдовувати свого шефа-генпрокурора? Є ж якась планка, нижче якої не можна падати?
ПодобаєтьсяПоказати більше реакцій

Роман Верхоляк Лариса Сарган геть не личить такій жінці так гидко словоблудити… Адже є Бог і все таємне рано чи пізно стане відомим…
Ілля Кротенко Фу як гидко маніпулювати фронтом. На акції було вдосталь ветеранів АТО і ви своїм дописом проявили повну неповагу до них.

 

Журналіст Olga Khudetska у своїму фейсбуку написала відповідь пані Сарган:

Хочеться, щоб тепер на кожному брифінгу і прес-конференціі, де буде присутня пані Лариса, від журналістів звучало питання про те, коли вона подасть у відставку і чи не соромно ій загиблими прикривати політичну балаканину свого шефа.

Не наша вина, що вони не бачать берегів. Але наша вина, якщо ми їм на береги не вкажемо.

джерело

Загрузка...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *