Роман Скрипін: Скажу чесно. Цю ніч я не торкався навіть символічно пульта від телевізора. І я не бачив нічого з того л@йна, яке викинули телеканали в голови

Блоги

Скажу чесно. Цю ніч я не торкався навіть символічно пульта від телевізора. І я не бачив нічого з того лайна, яке викинули телеканали в голови лінивих. Так випала карта, що я опинився в Лісабоні. Все що я бачив: купа людей. Усі танцюють й посміхаються. Ніяких “Інтерів” і прочих 112 я не вмикав. Тим більше 5, або, борони Боже, 1+1. Я не бачив і не чув той контекст, який нам нав’язують. І заблукалого Жені Лукашина в його алкораю я теж не бачив. І це, знаєте, круто, коли в тебе чиста голова й все що ти мусиш сказати, вміщується у простеньку фразу “З новим роком!”. Достатньо секунди-двох. Тому новорічно-вітальні звернення від Петра або від Міхеїла, від Юлі та Олега і, прости Господи, Нестора, летять в топку.

Хто там лишився у тій “матриці”, вийдіть з неї.

Світ набагато яскравіший та цікавіший.

Добра.

Любові.

З новим роком!

Роман Скрипін
Загрузка...

1 thought on “Роман Скрипін: Скажу чесно. Цю ніч я не торкався навіть символічно пульта від телевізора. І я не бачив нічого з того л@йна, яке викинули телеканали в голови”

  1. Роман, все сказал хорошо, только вот не понятно почему в одну кучу с ворами он приплел Саакашвили? Разве не он из кожи лезет усмирить их???? Говори, до не заговаривайся. при всем уважении.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *