Владо, подивися в очі мамі, дружині Героя! Вам пожиттєво на колінах треба просити пробачення. В Чернівцях на похороні загиблого бійця АТО не було жодного можновладця..

АТО Події

Сьогодні на Буковині прощалися із загиблим воїном АТО Володимиром Анадимбом. Однак влада Чернівців проігнорувала похорон захисника. Про це у фейсбуку написав Дмитрий Корней

Владо,є ти ,чи нeма тeбe?Панэ Фищук,вы губернатор,или приставка к телевизору?Генерал донецкий Пилигрим,вы зажали бензин сопроводить колонну с грузом 200 до дома бойца?Так б…ть скинулись бы мы,отдали вам деньги на соляру.Посмотрите в глаза матери,жене и родным,владо.Смотрите и не отводите глаза постыдно в сторону.Вам,хорошим таким,на коленях просить у родных прощения пожизненно надо,смотрите на эти фото и пусть вам,владо снится все лица погибших пацанов и их родных.
У меня нет слов,просто хочется ругаться матом и плакать…

За словами волонтера Алла Мустеца усюди, де зупинялася машина з тілом бійця люди зустрічали її живим ланцюгом, окрім Чернівців..

Волонтери спільно з капеланом Василь Гасинець зустрічали загиблого Героя. В 6:00, як завжди на кордоні Чернівецької області з Хмельницькою. Пізніше стало відомо, що зустрічатимемо в Заліщиках. Біля р. Дністер автобус з тілом Героя зупинився на 1 хв. Далі вирушили в Чернівці, щоб плпрощатися у Соборі Успіння Пресвятої Богородиці УГКЦ, далі рідні чекали в морзі і потім дорога в рідне село Тереблече де в загиблого Захисника – Володимира Анадимби чекають на батька двоє діток.
Дорога з с. Залвщики пролягала через м. Кіцмань. Громаді, в тому числі владі, військовим, пожежникам достатньо було пів години, щоб зорганізувати живий коридор. Кіцманчани на колінах зустрічали Героя, що загинув за кожного з нас. 
В Чернівцях колона, що супроводжувала тіло проїхала центральною вулицею міста…. і нікого. Пробачте, родино!!!! Олексій Каспрук, як можна було почати сесію не подумавши про загиблого? Володимир захищав ціною власного життя, щоб ви мали змогу правильно керувати містом. А місто, навіть, не зустріло свого Героя! Чому на мерії не приспущений прапор? Мені направду соромно. І додати немаю що….

Сьогодні нас – волонтерів звинуватили, що це ми винні, що не зорганізували зустріч Героя. Нехай це буде на вашій совісті. Єдине – подивіться в очі матері, що втратила сина і дайте собі чесну відповідь, що корисного для міста ви зробили, поки Володимир давав вам таку можливість, захищаючи нас з вами на війні і віддав за це життя.

джерело

 

Загрузка...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *