А син ніколи не побачить тата.. У легендарного захисника Авдіївки сьогодні народився син.. Через 8 місяців після його смерті..

Події

У командир саперної роти 72-ї окремої механізованої бригади Євгена Сарнавського, позивний Юджин,Джерело сьогодні народився син. Про це написали у фейсбук сторінка 72 ОМБр ім. Чорних Запорожців

Сьогодні в пологовому будинку м. Біла Церква народився Сарнавський-молодший, крихітне продовження свого славного тата, нашого бойового побратима “Юджина”.

В червні 2017 року капітан Євгеній Сарнавський трагічно загинув поблизу Авдіївки: ворожа міна коло села Крута Балка підступно обірвала його життя. У Героя залишилася вагітною дружина, і ми всі дуже хвилювалися за її здоров’я та за життя малюка, їхнього довгоочікуваного первістка.Дякуючи Богові та завдяки лікарям син Героя сьогодні народився. Мама й малюк почуваються добре. Завтра ми плануємо відвідати їх у пологовому будинку, тож пишіть свої побажання тут, і дружина Героя зможе прочитати їх всі.Дякуємо всім за молитви, моральну підтримку та постійну допомогу сім’ям полеглих Героїв та діючих військовослужбовців! Ми ще раз довели, що насправді бригада – то одна велика, міцна, надійна сім’я синів і дочок України.

Нагадаємо, командир саперної роти 72-ї окремої механізованої бригади Євген Сарнавський, позивний Юджин,помер у лікарні, не приходячи до тями. 8 червня Женя отримав тяжкі вибухові поранення під час розмінування поблизу села Новоселівка. Були розтрощені ноги, пошкоджені внутрішні органи черевної порожнини, легені… Два тижні він пробув у комі. Ми всі молилися за нього, медики робили все, що лиш могли! Не втримали… 

джерело

Загрузка...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *