Згадайте нашого Ванюшу.. Сьогодні йому було б 25… Я горда тим, що Ти мене називав Сестрою, горда Тим що в мене такий Брат..

АТО

Сьогодні 20.01 виповнилося б 25 років нашому дорогому брату Лемещуку Івану, бійцю 80 ОАМБР м. Львів,який загинув 05.09.2014 поблизу м.Щастя, в бою з диверсійним російським підрозділом.Справджній Десантник, Друг і Брат…Кажуть час притупляє біль і спогади,та це неправда,Твій голос звучить у голові,слова які ти говорив коли телефонував крайній раз завжди у моєму серці…Ми так сумуємо за тобою,так тебе невистачає, душа болить при думці що Тебе вже немає поруч..

ДОРОГІ ДРУЗІ, ПОБРАТИМИ, ДЕСАНТНИКИ ХТО ЗНАВ ЗГАДАЙТЕ НАШОГО ВАНЮШУ, НАШОГО АНГЕЛА ЯКИЙ ЗАРАЗ ОБЕРІГАЄ НАС З НЕБЕС!

* * *

Вже 3 роки… Три роки як Ти мені подзвонив крайній раз і пообіцяв що все буде добре… Хвалився що відбили танки в сєпарів, казав що скоро приїдеш.Твій голос назавжди буде дзвеніти в моїх вухах. Ти те Сонце, яке світить і гріє навіть після свого заходу. Ти перестав снитися…Я Незнаю чи добре чи погано це.Але Ти приходь. Ти наш Ангел. Я горда тим,що Ти мене називав Сестрою, горда Тим що в мене такий Брат. Наш Брат. Наша Гордість. Прости що мало проводили часу, Прости що в чомусь не зробили того чи іншого. Ми дуже любимо Тебе, Ванюша! 

05.09.2014 Під’їжджаючи до населеного пункту Цвітні Піски, о 16:30 — 16:40 підрозділ потрапив у засідку. По колоні вівся вогонь з обох боків зі стрілецької зброї, гранатометів, кулеметів і танком, дорога була замінована керованими протитанковими мінами ТМ-62. Підрозділ 5-ї роти здійснював контрзасадні дії, вів вогонь з стрілецької зброї, РПГ, кулемета БТР-80 і танковим озброєнням. Спочатку зайняли кругову оборону, відбиваючи натиск противника, в подальшому проходили засаду в русі на техніці. Сили противника складали 240—260 чоловік. 

Крапка в цій історії не поставлена… Царство Небесне і вічна Пам’ять усім хто поклав свою голову за УКРАЇНУ. Вічно в моєму серці Лемещук Іван Михайлович

джерело

Загрузка...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *