Анатолій Гриценко: Це вже не Мальдіви. Це набагато серйозніше і небезпечніше. Сьогодні стало відомо, що Порошенко проводить таємні зустрічі з Путіним.

Події

Це вже не поїздки на Мальдиви…

Набагато серйозніше і потенційно небезпечніше. Сьогодні стало відомо, що Порошенко час від часу проводить таємні зустрічі з Путіним. Без жодного інформування суспільства, нас з Вами – ні про мету, ні про формат, ні про результати цих зустрічей. Ні до, ні під час, ні після їх завершення. Які питання Порошенко обговорює з Путіним у закритому режимі: Донбас? Крим? Чи як йому вигідно обміняти свої підприємства в Росії на російські активи в Україні? Невідомо. Де вони зустрічаються? Напевно не на Банковій. Тоді де: у Кремлі? В Сочі? На Алтаї? На своїх віллах у Іспанії? Невідомо. З ким Порошенко літає до Путіна: з Клімкіним? З Медведчуком? З дружиною? Невідомо. Що дали ці зустрічі, про що вдалося домовитися, про що не вдалося? Невідомо. І це – неправильно. Неприпустимо!

Анатолій Гриценко

джерело

Загрузка...

2 thoughts on “Анатолій Гриценко: Це вже не Мальдіви. Це набагато серйозніше і небезпечніше. Сьогодні стало відомо, що Порошенко проводить таємні зустрічі з Путіним.”

  1. На питання, – “Чи були в переговори Порошенко і путлера?”, – Песков грязно вилаявся, довго бився головою об стінку, натовк пику питавшому, одним словом, уникнув відповіді.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *