Вихідний! Новий хіт від ДЗІДЗЬО підкорює мережу! Прем’єра відео

Музика Події Україна

DZIDZIO оголосив “Вихідний”!

Дзідзьо прийняв рішення і оголосив вихідний, написав пісню та випустив кліп для тих, хто хоче зробити собі відпочинок у будній день. Ідея створення цього відео традиційно належить самому Дзідзьо. На це його надихнули пошуки графічного дизайнера, які він раніше оголосив у своїх соц. мережах.

Режисером нового кліпу DZIDZIO є Леонід Колосовський. Це перша спільна робота артиста та кліпмейкера, але їм це не завадило порозумітися та потоваришувати з перших хвилин знайомства.

В основі сюжету лежить історія про талановитого та креативного дизайнера, який любить трохи побайдикувати, і відкладає важливі замовлення до самого дедлайну. В той час, поки він відпочиває і розважається вдома, в офісі вся команда креативної агенції на чолі з Шефом проводить “мозковий штурм” і намагається виконати термінове завдання від дуже серйозного замовника. Але без Дзідзя їм це ніяк не вдається.

У кліпі “Вихідний” Дзідзьо вперше покаже нових учасників гурту – Аґруса та Румбамбара. Крім того, у ролі Шефа у кліпі вперше знявся справжній продюсер DZIDZIO – Анатолій Безух.

Зйомки тривали близько 30 годин, а декорації кімнат та офісу спеціально будували 3 дні. Як вирішиться ця ситуація – дивіться у кліпі “Вихідний”

джерело

Загрузка...

2 thoughts on “Вихідний! Новий хіт від ДЗІДЗЬО підкорює мережу! Прем’єра відео”

  1. Протестую против этого.


    Я извиняюсь, но, по-моему, Вы не правы. Предлагаю это обсудить. Пишите мне в PM, пообщаемся. fifa 15 cracks v4, скачать fifa 15 на андроид бесплатно а также официальный сайт fifa скачать fifa 15 на компьютер торрент

  2. Офигенные


    Однозначно, отличное сообщение скачать fifa 15 от xattab, скачать fifa 15 psp iso или fifa 15 cracks 3dm v5 скачать fifa 15 скачать pc

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *