9-річна дівчинка врятувала 60 тисяч людей.. Неймовірна історія, яка не залишить Вас байдужими

Події Світ Соц мережі США

Розповідь про бідність та жорстокі умови виживання дітей в країнах Африки так вразили маленьку американську дівчинку Рейчел Беквіс (на фото), що вона вирішила присвятити все  своє життя благодійності.

За допомогою  мами дівчинка створила інтернет – сторінку, присвячену благодійній компанії. У записі від 12.06.2011р.  Рейчел пише: «Скоро я буду святкувати свій 9-й день народження. Нещодавно я дізналася, що в бідних країнах багато дітей не доживають до 5- ти років, тому що  в них немає можливості  пити  воду. Тому замість подарунків на своє день народження, я  хотіла б,  щоб рідні пожертвували гроші.»

Дівчинка планувала зібрати 300 доларів, але їй подарували менше. Рейчел, яка була дуже доброю та вразливою дівчинкою, дуже засмутилася.  Вона  вирішує  продовжувати збирати гроші на порятунок людей, що помирають від обезводнення. Через кілька днів на шосе в Сіетлі зіштовхується 13 автомобілів. Єдиною жертвою ДТП була Рейчел Беквіс…

Довгий час дівчинка не приходила до тями, була підключена до апарату штучного дихання. Друзі, родичі, знайомі, а невдовзі невідомі громадяни, шукаючи спосіб підтримати батьків дівчинки, стали жертвувати гроші на її сторінці. Після того, як стало відомо, що дівчинка не приходить до тями, її було відключено від апарату дихання. Так Рейчел не стало.

Благородний вчинок  дівчинки  вразив  весь світ.  Майже 32.000 людини з усіх куточків планети взяли участь у благодійній справі, яку започаткувала Рейчел  Беквіс. Вони пожертвували  на створення колодязів в Африці  1 265 823 доларів  і вирішили проблему понад  60.000 людей.

Такою була історія дівчинки, що  двічі відрощувала довге волосся, аби пожертвувати їх для дітей, які пройшли курс хіміотерапії. Навіть після власної смерті Рейчел врятувала важкохвору дитину, що потребувала донорських органів. Мама Рейчел продовжила справу доньки і в  день  її народження вирушила до Африки, аби подивитися у вічі тих, кого врятувала її донька.

Загрузка...

2 thoughts on “9-річна дівчинка врятувала 60 тисяч людей.. Неймовірна історія, яка не залишить Вас байдужими”

  1. А это имеет аналог?


    Этот вопрос не обсуждается. fifa manager 15 скачать торрент pc, скачать патч для fifa 15 а также http www download fifa 15 crack fifa 15 скачать торрент repack механики

  2. Пойдет!


    Могу порекомендовать зайти на сайт, с огромным количеством информации по интересующей Вас теме. скачать fifa 15 rus pc, скачать fifa 15 через торрент на pc и fifa 15 стадионы скачать fifa 15 полная скачать торрент

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *