На передньому плані — Олег Губарь, почьотний гражданін Одеси, ватнік, який не приховує своєї проросійської позиції. На наступній сесії Труханов передасть Губарю квартиру, бо той погано живе..

Блоги Події Україна

На передньому плані — Олег Губарь, почьотний гражданін міста. Член історико-топонімічної комісії міськради Одеси, котра готувала проект по поверненню вулицям комуністичних назв. Тоді ще прокуратура та СБУ відкрили за це кримінальне провадження, але, звісно ж, не знайшли складу злочину та нікого не притягнули до відповідальності. 
Олег сам себе називає ватніком. Не приховує своєї проросійської позиції. Періодично дає інтерв‘ю терористичному каналу «Newsfront». 
СБУ демонструє глухоту та сліпоту, Губаря ніхто не чіпає і питань не задає.

На задньому плані — Генадій Труханов, голова міської ради Одеси. Громадянин росії. Накрав на мільярди міського майна, дивним чином всі тендери виграють його ж компанії. Навесні 2014 разом з Губарем стояв на антимайдані під триколорами. Зве тих, хто має тверду громадянську позицію «фашистами», голосував за диктаторські закони 16 січня 2014 р. Має кишенькову армію муніципалів, по факту тітушок, котрі фінансуються з бюджету. 
Звісно ж, у СБУ до нього теж немає питань. І у прокуратури та поліції. В НАБУ проти Труханова 9 кримінальних проваджень. Але сидить він не в СІЗО, а в кріслі мера.

На наступній сесії міської ради громадянин росії Труханов передасть російському холую Губарю квартиру, бо той погано живе.

Активістів та опозицію — в тюрму або побиття. 
Російську агентуру — в нові квартири та побільше їм грошей з бюджету.

Україна, Одеса, 2017 рік.

Сергій Стерненко

джерело

Загрузка...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *