– Вони чекають поки я помру, да? Я весь час сьогодні думаю про це… тяжко… вже не можу…- мама замордованого Героя Небесної Сотні Василя Сергієнка, 90 років..

Події

Потерпіла – мама, 90 років. Вже майже не встає. Але для показів підняли, посадили на ліжко. Сидіти їй важко, але вона тримається. Поруч на стільчику ліки.

Запланований її допит по скайпу. Привезти в суд її вже не можливо… А її покази дуже важливі – вона очевидець викрадення сина. В хаті судовий розпорядник, дружина Сергієнка і я (приїхала з Києва – 150 км).
Тривалий час налагоджують зв’язок з судом, бо постійно падає інтернет. Якісь затримки в суді. Година…

Нарешті розпочинаємо. Знову проблеми з інтернетом
– Коли мені вже говорити? Я весь час сьогодні думаю про це… тяжко… вже не можу…
– Зараз почекайте трішки.

Але ні… не сьогодні… 
Заява Мельника про відмову від обох адвокатів і залучення третього. Клопотання від нового адвоката про ознайомлення із матеріалами справи і конфіденційне побачення поза межами суду.

Пробуємо пояснити це мамі… І вона розуміє…

– вони чекають поки я помру, да?

– але ж не дочекаються, правда? все буде добре і ви будете жити ще сто років всім назло. А я приїду знову.. після Нового Року. Подивимось, що ще вигадають…

Євгенія Закревська

джерело

Загрузка...

1 thought on “– Вони чекають поки я помру, да? Я весь час сьогодні думаю про це… тяжко… вже не можу…- мама замордованого Героя Небесної Сотні Василя Сергієнка, 90 років..”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *