Маленька палата на двох, заходжу провідати бійця. На сусідньому ліжку сидить старенький дідусь.. 89 років.. Страшенно побитий..

Події

ПІДЛА ЖОРСТОКІСТЬ

Військовий шпиталь то є таке місце, яке давно переповнене людськими долями, емоціями, страхами і сльозами. А ще в цьому місці я зустрічаюся з почуттям невимовного жалю….такого сильного, що аж душить… Сьогодні цей жаль був змішаний зі злістю.

Сьогодні мені і хлопцям у палаті було непособі.

Маленька палата на двох, заходжу провідати бійця. На сусідньому ліжку сидить старенький дідусь, сидить повністю одітий, сидить мовчки і дивиться в підлогу підпираючись паличкою. Вітаюся…підводить очі….І Я ШОКОВАНА… Дідусь дуже побитий((( хоч видно, що побої вже давнішні, але навіть вони виглядають страшно(((

Потрохи оклигалась від шоку і починаю розпитувати.

Дідусеві 89 років, в минулому військовий, має за плечима не одну освіту. Про сімейне писати не буду, то особисте! Але життя було не просте. Та незважаючи ні на що він все життя працював. Пережив інцефаліт та 4 інсульти, але не жаліється. Тільки витираючи сльози тихо питає… «за що мене?! я ж просто йшов з аптеки.» Серед білого дня Віталія Семеновича побили у власному під’їзді, на вулиці Драйзера. Побили жорстоко. Він повертався з аптеки, зайшов у під’їзд і удар по потилиці. Зі слів дідуся… «я напевне пробував відбиватися, бо били ще по голові поки я не втратив свідомість».

Сльози знову накочуються на його очі і він соромлячись швидко витирає їх зморщеною рукою…хапаючи глибоко повітря, щоб не заплакати!

Сил не вистачає щоб стриматись…ЯКІЙ ПАСКУДІ І ВИРОДКУ ПІДНЯЛАСЯ РУКА НА СТАРЕНЬКОГО?!!!!! Яким моральним уродом потрібно бути…

Нема слів((((

У Віталія Семеновича провали в пам`яті…але бідкається, що не може малювати картини після інсультів((( Весь час повторював… «аяяй, як же це я так…»

Я дуже хочу, щоб ефект бумеранга спрацював, і та падла, яка чуть не вбила старенького за пару копійок (його пограбували, витягли все до копійки)…отримала своє!

P.s. Якщо хтось щось бачив чи знає…зателефонуйте у поліцію. Ну раптом!

P.s.s. Історія і фото публікую з дозволу Віталія Семеновича

Дякую Альона Тищенко, зібрала йому все необхідне, після чого він сказав… «дякую сердечно…все д є хороші люди»! 

Віталія Семеновича провели сьогодні у інший шпиталь.

Тетяна Руденька

джерело

Загрузка...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *