liver1
Харчування

Простий спосіб позбавити своє тіло від отруйних токсинів і надлишкових кілограмів

Ви коли-небудь здогадувалися, наскільки важливу роль в самопочутті людини грає його товстий кишечник? Тим часом цей двометровий орган, про який ми не дуже любимо згадувати, відповідає за надходження води в організм і за виведення токсинів, а також контролює імунітет!

Зрозуміло, що стан товстого кишечника найбезпосереднішим чином позначається на нашому з вами самопочутті. Якщо через проблеми травлення, малорухливий спосіб життя або неправильні дієти, евакуація токсинів природним чином не проводиться вчасно, вони забруднюють весь організм!
Як же розпізнати, що вашому товстому кишечнику потрібна допомога і підтримка? Задумайтеся, чи немає у вас подібних ознак забруднення відходами травлення?
Збої з боку імунної системи:
– часті простудні захворювання,
– схильність до інфекцій дихальних шляхів,
– повторювана «молочниця» або цистит,
– висип і запалення на шкірі.

Підводить нервова система:
– погіршується пам’ять,
– відзначаються перепади настрою,
– важко зосередитися,
– хронічна втома,
– тривога змінюється депресією.

Не тішить і загальне самопочуття:
– повторюються болі в животі, розлад,
– переслідують закрепи або проноси,
– відзначається неприємний запах з рота,
– ниють суглоби і м’язи.
Подолати всі ці симптоми допомагає нескладна програма детоксикації організму, розрахована на 10-16 днів. Розроблена ще в 40-х роках минулого століття Стенлі Берроуз, вона неодноразово підтверджувала свою ефективність і визнання тисяч шанувальників здорового способу життя.
Для проведення процесу позбавлення від токсинів вам необхідно приготувати спеціальний напій. Для цього слід розвести в 300 грамах води:
– третина чайної ложки меленого пекучого червоного перцю,
– дві столові ложки кленового сиропу або меду
– сік половинки лимона.
І починайте пити суміш невеликими порціями 5-8 разів на добу.
Другий рецепт виглядає ще простіше, тим часом його інгредієнти дозволять вам запустити процес очищення вже на клітинному рівні. Для цього вам буде потрібно взяти тільки:
– 10 крапель ефірного м’ятного масла (для внутрішнього вживання),
– сік одного лимона,
– два з половиною літра води.
Змішавши ці інгредієнти як слід, починайте приймати освіжаючий напій протягом двох тижнів. По закінченні цього терміну ви відзначите самі позитивні зрушення у власному самопочутті, легкість у всьому тілі і відмінний настрій!

Поередній пост Наступний пост

Ще більше цікавого