55342
Стиль життя

Поки ти сидиш в інтернеті, десь лютує кохання !

 Make love, not war (займайтесь коханням, а не війною).

Займатися коханням – це означає бути успішним. Чи не в тому, звичайно, сенсі, що за свої навички ви можете позапланово обзавестися дачею на Гоа або місцем директора філії від вдячних шанувальників таланту. Просто займатися коханням в нашому житті – це як «сірий кардинал», який впливає на всі її сфери: від настрою до здоров’я і навіть кар’єри.

Ми звикли називати впевнених в собі чоловіків, що займають високе положення в суспільстві, альфа-самцями, натякаючи на закони ієрархії в дикій природі. У тваринному світі «альфу» легко впізнати за найбільшими розмірами, найгострішими кігтями і … найвищому рівню чоловічих статевих гормонів. Чоловіки в цьому питанні недалеко пішли від своїх волохатих побратимів: хіба що міряються не іклами і кігтями, а посадами і рівнем зарплати. Але бажання підім’яти всіх під себе представникам сильної статі, як і раніше диктує рівень тестостерону. Саме висока концентрація «короля гормонів» змушує нових самців кам’яних джунглів поводитися агресивніше, домінантніше, ініціативніше. Чоловіки з такими якостями очікувано стають лідерами, улюбленцями жінок, займають керівні пости.

У прекрасної статі аналогічну роль грає естроген. Дівчата з достатнім рівнем цього гормону володіють тим необхідним ореолом привабливості, щоб з легкістю зачарувати будь-якого співрозмовника, будь-то партнер, начальник або навіть сварливий дідусь на парковій лаві.

Крім усього іншого, статеві гормони впливають на нашу фізичну привабливість. Найяскравіші «симптоми» достатньої кількості естрогену у дівчат – чуттєвий оксамитовий голос, приємні округлості і ніжна шкіра. (У чоловіків тестостерон відповідає за розвинену мускулатуру і відсутність зайвої ваги.) Але найприємніше те, що рівень «гормонів краси» підвищується при сексуальному збудженні і регулярних заняттях коханням. Отже, кожен раз, коли ви лягаєте в ліжко з певними намірами, ви робите себе трішки привабливіше.

Поганий настрій і занепад сил зовсім не обов’язково топити у вині або часових розмовах з подругами. Від зневіри також відмінно допомагає секс. У процесі статевого акту наш мозок виробляє справжнього «вбивцю нервового зриву» – гормон дофамін. Це «речовина задоволення» нейтралізує напругу і стресовий стан організму, створюючи надійну броню від конфліктів і негараздів, як в родині, так і на роботі.

Будь здоровий, а все інше додасться, бажають усім родичі за святковим столом. І вони абсолютно праві. Здоров’я – плацдарм для успіху, і йому на допомогу незмінно поспішає Доктор Інтим. Занняття коханням  зміцнює серцево-судинну систему, дозволяє запобігти раннім інсультам і розвитку ішемічної хвороби серця. Ще один об’єкт його впливу – імунітет. Після сексу в організмі різко підвищується рівень фагоцитів А, які розпізнають заражені вірусами клітини і знищують їх. А у чоловіків занняття коханням підвищує рівень імуноглобулінів, допомагає виробленню «батька тестостерону» – гормону DHEA і загоєнню ран. Є навіть теорія, що регулярні заняття любов’ю знижують ризик виникнення раку простати і молочних залоз.

Визнання нашої привабливості, сексуальності і привабливості іншою людиною робить нас впевненими в собі. Адже якщо нас хочуть, значить, ми цінний продукт на ринку відносин. Саме тому оволодіння новими навичками кохання так піднімає жіночу самооцінку. «Я таке вмію, що вам навіть і не снилося!» – Читається в її очах на презентації, а інвестори волею-неволею ловлять цей настрій і вже готові фінансувати всі – аж до відкриття салону краси на території космодрому. У неї в голові крутиться: «Якщо я освоїла техніку «глибокої глотки», з цим завданням я вже точно впораюся», – і проект готовий в рекордні терміни, а начальство завалює подяками. А вже як світиться самовдоволенням чоловік, побачивши задоволеною їм жінки, складно описати словами. Його метафізичний статевий орган стає всесильним, а самець всередині розправляє волохаті плечі. Природно, це відчуття значущості у власних очах перетікає і в інші сфери життя: роботу, відносини з друзями і колегами, спорт, захоплення. І допомагає стати переможцем навіть там, де від нас ніхто цього не чекає.

Займайтеся коханням, а не війною!

Поередній пост Наступний пост

Ще більше цікавого