Мені соромно за Вас, пане генпрокурор! Мені соромно, що Ви проміняли честь на крісло. Мені соромно, що жінками третього тисячоліття стає Ваша дружина, а не такі як Ноздровська.

Uncategorized

Кожного разу як до мене на Рандеву приходили представники діючої влади і, що логічно, чули у свій бік від нас запитання про : корупцію, лобізм, договорнякі, ігнорування законів і офшори, кожного разу я чула однакову відповідь, як від них так від їхніх прес-секретарів(до речі колишніх журналістів, які раптом забули що ними були):

«Ставлячи подібні запитання Ви граєте на руку політичним опонентам і Кремлю!!!»…

Ну тобто або тим, або тим. Кому саме? Ну сама вже якось, дівчино, вибери, не маленька ж…

Так от, Юрій Луценко, на жаль прийти на ефір до мене і висловитися щодо багатьох справ не зміг. 2 роки ігнору і відмов. Розумію. Підрзрюю, що бачите в мені теж руку Кремля. Або не гідну. А тому напишу публічно.

Ви серйозно????

Ви , генпрокурор, серйозно вважаєте, що резонанс суспільства через смерть Ірини Ноздровськоі – політизована істерія ????

Ви – генпрокурор, серйозно вважаєте, що жінка, яка , дідька лисого, захищала право на справедливість у суді, де на секундочку у вбивці – родинні зв’язки із місцевими суддями високого рангу, жінка, якій сто разів погрожували публічно і яка була з рештою вбита і викинута гола в річку,у країні де Ви – генпрокурор – це буденність, а тому буча через це – істерики політичних конкурентів???

Ви серйозно вважаєте що ЗЕ Гардіан, NYT та інші світові видання які написали про це зухвале вбивство, а воно зухвале, бо страху нема-замовні???

Цей випадок – вирок системі.

Вашій системі, пане Юрію, у тому числі.

Ось ефір у якому ми показали як живуть винуватці резонансних ДТП.

Знаєте як живуть? Прекрасно. Пасинок Фірташа – весілля святкує. Приблизно як Ваша родина нещадавно. Тільки букети і подарунки не у службові авто заносять, а у приватні. 
Толстошеєв, ну той, що раптом виявився епілептиком, – хизується фото у клубах. От ще цікаво, де ж пан ректор-хабарник Мельник зараз? Ви не зідзвонювалися? Що у нього з тиском? Все добре? 
Думаю, що відмінно. Адже його, як відомо, виправдано.

У всіх цих справах бажаний для вбивць фінал. Бо на них немає Ноздровськоі…

Ноздровськоі, яка не побоялась протистояти цілій системі гнид, які
охаміли через безкарність і вседозволеність. Чим і поплатилася.

Мені соромно за Вас, пане генпрокурор.

Мені соромно, бо у моій країні вбивають тих, кого Ви і ваші підлеглі мали б захищати понад усе.

Мені соромно, що жінками третього тисячоліття стає Ваша дружина, а не такі як Ноздровська.

Мені соромно, що Ви проміняли честь на крісло.

Мені соромно, що поки двоє стареньких у селі Демидів плачуть з горя, втративши двох дочок, яких виховали на принципах справедливості, Ви катаєте пости про звитягу слідчих і називаєте суспільство, яке обурилось – «політизованою істерією»…

Ноздровську вбили, бо суду, а відповідно справедливості нема.

У тому числі через Вас…

І я наївна, але, чомусь я щиро вірю, що в глибині душі Ви, саме Ви, це розумієте.

Але змінити систему Вам не під силу.

Бо крісло по суті не Ваше…

Яніна Соколова

джерело

рекомендуєм відео

Загрузка...

14 thoughts on “Мені соромно за Вас, пане генпрокурор! Мені соромно, що Ви проміняли честь на крісло. Мені соромно, що жінками третього тисячоліття стає Ваша дружина, а не такі як Ноздровська.”

  1. Вам Яніна соромно бо у вас є совість і тому ви відчуваєте несправедливість, а у Луценка їі немає . Тому одну і ту ж подію ви відчуваєте по різному. Він в системі обману.

  2. По перше-юрій луценко не пан,і, ніколи ним не був. По друге -він ніколи не міняв честь на крісло, бо від народження він не знає що таке честь, тобто гідність.

  3. Яніна Соколова, Ви молодець! Вам велику повагу додає те, що насмілилися висловити обурення неправедним діям Генерального прокурора Луценко! Перед правдою й справедливістю не може бути нечутливою людина, в якої в душі є совість і біль до горя родини, що через насильницьку смерть бандитів втратила Ірину Ноздровську.

  4. Мене, звичайно, не запрошують ЗМІ на всякі рандеву, інтерв’ю та т.п. Але до телеведучої “5” телеканалу Яніни Соколової також не пішов би на передачу. На мій погляд, ця дамочка занадто відірвана від життя, реальних проблем сьогодення. Їй краще всяких зірок представляти, ніж відповідальну посаду Генерального прокурора України. Вибачуся перед Яніною Соколовою, якщо вона документально доведе, що подібні критичні зауваження вона висловлювала і на адресу Генерального прокурора України Віктора Пшонки часів кримінально-олігархічного режиму на чолі з колишнім зеком Януковичем. Хоча в цілому журналістський колектив “5” телеканалу, вважаю, найбільш професійно підготовленим в Україні. Яна Конотоп взагалі для мене зразок громадянської мужності журналіста. В найбільш тяжкий час для героїчного Майдану 18-20-го лютого 2014р. саме вона об’єктивно та патріотично інформувала телеглядачів про події в Києві.

  5. Чем я, манюсенькая, гражданка Украины, могу быть полезна
    Посты про НОЗДРОВСЬКУ, которые имеют фактическую информацию, расшариваю.
    Хотелось бы, чтобы её попытки “пробить дамбу в плотине завонявшегося болота” дали видимый результат.
    В области интернет продвижения имею практический опыт.
    Чем смогу, помогу.

  6. Благаю- під листами такого серйозного змісту не можна допускати, щоб хизувалися голі дівки на рекламах якихось сумнівних препаратів чи ще якась чортівня. Дякую Вас, Яніно, за такого емоційного правдивого листа- цілком підтримую!

  7. Благаю- під листами такого серйозного змісту не можна допускати, щоб хизувалися голі дівки на рекламах якихось сумнівних препаратів чи ще якась чортівня. Дякую Вам, Яніно, за такого емоційного правдивого листа- цілком підтримую!

  8. Вы красивая и умная женщина, талантливая актриса и одна из лучших тележурналистов – что Вы делаете на “опустившемся” и погрязшем в хабарях-рекламах канале барыги ?

  9. Згідна повністю з колегою… А де прокурори київські,
    яких вхопили в кабінеті за хабар… Забули ? Як вони сміялись в ефірі над НАМИ…

  10. Яніно! Про яку честь у луценка можна говорити?
    Свою порядність, честь і гідність він пропив ще, мабуть, у третьому класі, відколи він став хронічним алкоголіком. Просто прослідкуйте політичний шлях цієї слизоти.
    Якщо його батько був холуєм комуно – єврейського московської влади, то ми вже тільки це говорить про те, як виховували югочу з дитинства.
    Пам”ятаємо, що накоїв п”яний як чіп луценко на посаді начальника міліції в Німеччині?
    Також не треба забувати, на яких умовах янукович випустив луценка з тюрми, тощо.

  11. Іts liкe yoᥙ read my mind! You aрpear tߋo know a ⅼot about this, lioe yߋu wrote tһe book іn it
    or something. I think that you ϲould do with a few pics to drive tһe message home a bіt, bᥙt other than that,
    this is wonderful blog. Ꭺn excellent reaԁ. I will defіnitely Ƅe back.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *