Сіла сьогодні в маршрутку бабця, років 80.. З паличкою, сіла і плакала. “Біда” в неї сталася на свят-вечір – приїжджала до бабці наша міліція..

Події

Сіла сьогодні на Панаса Марного бабця років 80 в маршрутку 13. З паличкою, сіла і плакала. Почали розпитувати, що сталося…

Виявилося “біда” в бабці сталася на Свят Вечір. Поставила вона вчора варити курочку, та прилягла, забула про курочку…от курка і згоріла. Коли бабця прокинулася вже була купа диму, вона кватирку прочинила і дим чорний пішов. Сусід з верхнього поверху узяв і викликав “міліцію”.

Злякалась бабця “думала приїдуть міліціянти і мене поб”ють, я так баялася, а вони зайшли в хату, такі добрі, такі добрі, мене втішали, заспокоювали, казали, щоб я не плакала, казали, що там не багато пригоріло, поїхали, а через годину привезли мені м”ясо, і кутю, і оселедець і усе до Вечері. Я ж в них нічого не просила, казала, що мені нічого не потрібно. А вони такі добрі… Я ж найбільше кутю люблю, та маку не купила, а вони привезли”…

Хлопці – рятувальники, ті що вчора виїзджали на Панаса Мирного, дякую, хай у Вам завжди щастить.

Христос Рождається!

джерело

Загрузка...

2 thoughts on “Сіла сьогодні в маршрутку бабця, років 80.. З паличкою, сіла і плакала. “Біда” в неї сталася на свят-вечір – приїжджала до бабці наша міліція..”

  1. Звертаюсь до братів і сестер , яви приклад служіння людям , беручи за зразок Господа Ісуса ! Господь дає Рай , Царство Боже приготовлене ще до створення світу ! Господь говорить :Прийдіть і успадкуйте Рай , Царство Боже , мої благословенні Мого Отця ! Мат.25 :34 Господь каже : запевняю вас : те , що зробили одному з Моїх найменших братів , ви зробили Мені.Чи зумів ти жаліти голодного, чи зумів ти пошкодувати нагого, бездомного, чи стало у тебе мужності відвідати ув’язненого у в’язниці, чи не забув ти людину, яка хворіє, в лікарні, самотнього? Якщо в тебе є ця любов – тоді є тобі шлях і в Божественну любов; Іншим Господь каже : Ідіть від Мене , прокляті , у вічний вогонь . приготовлений дияволові та його ангелам ! Мат.25 :41 Християнин ,тобі Господь дає завдання ; прокласти людям дорогу в Рай , Царство Боже , на твоєму прикладі ! Як Господь вів за собою своїх учнів ! Так і ти веди за собою кожного християнина творити добро ! Віра без діл мертва . Хто робить добро , той від Бога ! Бог говорить : Це Син Мій Улюблений , Його слухайте ! Слово – є Господь ! Господь відав Життя за всіх людей Світу , щоб люди жили в Мирі!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *