Заревли на Різдво Карпати, в чорній хустці ридає мати.. У маленькій тісній домовині повертає Василько до хати..

АТО Події

Гей, плине Кача по Тисині…
Від кульового поранення, на війні з московськими окупантами, загинув 21-річний військовий, родом із села Батрадь, що на Берегівщині Закарпатської області.
Гринь Василь Сергійович – 1 січня він саме відзначив 21-й день народження, а 7-го його не стало…
Зашуміли вітрами Карпати і від горя заплакала мати…
Василькові – 21, а він життя віддав за нас з тобою. Благословенний України син…
Вічная пам*ять і слава Герою!

Загрузка...

2 thoughts on “Заревли на Різдво Карпати, в чорній хустці ридає мати.. У маленькій тісній домовині повертає Василько до хати..”

  1. Співчуття рідним та побратимам, Вічна пам ‘ять Герою України. Низько схиляємося.
    І дуже прикро бачити після такої трагічної звістки зразу під цим оголошенням таку сороміцьку рекламу – гірко і сумно усвідомлювати, що в нас все менше лишається святого. Люди по селах на колінах зустрічають домовини земляків- шанують їх подвиг, шанують жертву родичів і друзів, а на стрінках віртуального простору буйним цвітом процвітає розбещеність, абсурдність цієї ситуації не може залишити байдужим- люди, схаменіться! побійтеся Бога- хоча б з поваги до горя матерів не чіпляйте ТАКУ рекламу до ТАКИХ повідомлень!!!!

  2. Пишуть никролог про загиблого вояка на Східному Фронті,а ви рекламу свою приторочили зверху і знизу. Совісті ви зовсім не маєте ! Заблукали по життю мабуть,звсім знахабніли !!! Не ховали ви дітей і друзів під рекламу. Боженька все БАЧИТЬ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *