Ви зовсім здуріли від ненажерливості???Не дивуйтесь, коли скаженілий від люті та ненавісті народ розвісить вас на стовпах уздовж Хрещатика – Євген Шевченко

Блоги

Оце так новина!

Після того, як НАБУ викрило заступника Міністра оборони генерала Павловського на розкраданні сотень мільйонів гривень при закупівлях палива, СБУ відкрило кримінальне провадження за статтею «Державна зрада».

Я спершу подумав: та невже? Невже СБУ нарешті таки почало займатися захистом національних інтересів? І кому ж ту підозру будуть вручати: генерал Павловський? Міністр оборони Полторак? Чи таки кінцевий бенефіціар тотального пограбунку держави Головнокомандучий #Порошенко, друзі якого і є власниками тої маленької компанії з уставним фондом у 7500грн «Трейд коммодити», яка раптом почала вигравати мільярдні тендери в усіх державних установах?

Я таки не вгадав – СБУ завела справу по відношенню до прокурорів САП та детективів НАБУ, яки викрили цю багатомільйонну аферу! Ви собі таке уявляєте взагалі???

Ініціатором відкриття провадження став пан Гладковський – перший заступник секретаря РНБО, за суміцництвом давній друг та бізнес-партнер Петра Олексійовича і один із його сусідів по віллах в Іспанії.

Як вам таке, друзі? Особисто я реально в шоці від нахабності цих виродків! І хотів би сказати: шановний Порошенко, Гладковський та Грицак, я дивлюсь, ви там взагалі втратили відчуття реальності? Попросту кажучи, взагалі й@бнулись від своєї ненажерливості? То ж не дивуйтесь, коли скаженілий від люті та ненавісті народ розвісить вас на стовпах уздовж Хрещатика, добре? Сподіваюсь, зможу побачити це незабутнє дійство на власні очі – буде що дітям розповісти про те, як українці корупційну систему руйнували.

P.S.: зрозуміло, чому вони не хотять створювати незалежний Антикорупційний суд, бо уся ця зграя шакалів дуже швидко до буцегарні потрапить!

Євген Шевченко

Джерело

Загрузка...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *