Я б може повірив ГПУ на рахунок Саакашвілі. Може б повірив на рахунок добровольців і опозиціонерів… Якби…

Блоги Події Україна

Я б може повірив ГПУ на рахунок Саакашвілі. Може б повірив на рахунок добровольців і опозиціонерів…

Може б я і повірив. Якби ублюдок Медведчук сидів за ґратами, а не став одним з найвпливовіших людей в країні. Якби ублюдок Рінат сидів за гратами, а не збільшував свої статки. Якби ригі сиділи за ґратами, а не гуляли по Раді. Якби мери-сепари з російськими паспортами сиділи за ґратами, а не керували українськими містами. Якби вбивці Небесної сотні сиділи за ґратами, а не стали беркутом нової влади.

А поки що, йди ти на hуй ГПУ. Йди туди ж Луценко. І Порошенко теж туди. Ви своїми руками щодня знищували країну, подарувавши індульгенції ворогам, вбивши віру людей у справедливість. За це вам немає прощення.

Igor Megera

Загрузка...

2 thoughts on “Я б може повірив ГПУ на рахунок Саакашвілі. Може б повірив на рахунок добровольців і опозиціонерів… Якби…”

  1. Я считаю, что Вы ошибаетесь. Давайте обсудим это. Пишите мне в PM, пообщаемся.


    Не плох мне понравилось,но думал што лутший. fifa 15 ultimate team ios скачать, скачать fifa 15 на андроид полную версию и fifa 17 ultimate team скачать на пк без торрента скачать fifa 15 repack механики

  2. СПАСИБО ОЧЕНЬ КЛАСНО!!!!!!!!!!!!!!!!!!


    Не в восторге!!! fifa 15 crack windows 10, скачать fifa 15 на андроид бесплатно и официальный сайт fifa скачать взломанную fifa 15

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *