Картатої ковдри не потребую! Гепрокурор Луценко жорстко прокоментував пікет під його будинком

Блоги Події Україна

Щодо пікету під будинком, де проживає моя сім’я.

1. Субота у мене завжди робочий день. Якраз під час акції екзальтованих борцунів я провів нараду щодо вирішення важких проблем обміну наших військовополонених.

2. До висловлення позиції, в тому числі критичної щодо мене, ставлюся спокійно. Моральні проблеми пікетування домашнього помешкання залишаю на совісті “активістів”

3. Картатої ковдри не потребую. По- перше я працюю чесно. По- друге, ніколи ( на відміну від їхнього кумира Саакашвілі ) із своєї країни не тікав. Спроби представити мене Пшонкою мають такі ж перспективи, як порівняння захисту Дніпропетровського аеропорту, де служив один з основних організаторів, з обороною ДАПу, де служив добровольцем мій син. 


4. Як автор відповідного закону, я чітко знаю- НАБУ потрібне країні. Але всі правоохоронні структури, зокрема і НАБУ, мають працювати на основі закону. Проблему наявності кричущих порушень тиском на мене не змінити. Якщо на очевидну проблему із законом в діяльності негласних працівників НАБУ депутати-антикорупціонери йдуть на мітинг, прийдеться моїй дружині внести необхідні правки в закон. 


5. Двері ГПУ для узгодження плану повернення НАБУ в правове поле України – відкриті. Відмова від цього грає на руку лише корупціонерам, які 100% виграють суди через недопустимість доказів, зібраних НАБУ в незаконний спосіб.

Юрій Луценко

джерело

рекомендуємо переглянути відео

Загрузка...

1 thought on “Картатої ковдри не потребую! Гепрокурор Луценко жорстко прокоментував пікет під його будинком”

  1. В этом что-то есть и мне кажется это отличная идея. Полностью с Вами соглашусь.


    Я считаю, что это очень интересная тема. Предлагаю всем активнее принять участие в обсуждении. скачать фифа 15 на пк через торрент, скачать фифа 15 лицензия на пк или fifa 15 launcher exe скачать скачать торрент игры fifa 15 на pc

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *