Разом з поверненими українцями нам намагаються підкласти ще декого. Поруч з усміхненими обличчями в ореолі щастя та любові з’являється він. Знову.

Події

Близько року процес обміну полоненими було блоковано. Майже 200 українських заручників – цивільних та війскових утримувалися (і частина продовжує утримуватися) на тимчасово окупованих територіях та в Росії.

До нинішнього обміну полоненими прикута увага всього свідомого українського суспільства. Більше, ніж діти Різдва, чекали всі ми на повернення в’язнів, рахували дні до їхнього звільнення, і поки ще не були оприлюднені списки на обмін, гадали – хто там буде?

І хоча ми в повній мірі поділяємо радість всієї країни від того, що 73 українці повернулись додому, ми не можемо не звернути вашу увагу на те, що в цій діжці меду приховано чималу ложку лайна. Справа навіть не в тому, що обмін 74 на 306 – воно й зрозуміло, 10 ватників дорівнює одній людині, так що ми ще й в плюсі, очевидно для всіх, що ще мінімум 100 наших заручників – це біль, який не дасть нам заспокоїтись, але

АЛЕ

Разом з поверненими українцями нам сьогодні намагаються підкласти ще декого. Поруч з усміхненими обличчями в ореолі щастя та любові з’являється він. Знову. Віктор Медведчук. Поки його оброблена хірургами дружина будує на Інтері, над Віктором теж чаклують пластичні політтехнологи, і вся ця операція по поверненню людей для Медведчука – не більше ніж привід оселитися у вашій свідомості поряд з таким позитивним явищем як звільнення бранців. Не більше, ніж інфоподія, не більше, ніж можливість, користуючись надважливістю теми і вразливістю людей, лізти і лізти нам в очі, вуха, серця, витискаючи звідти органічну відразу до себе. Адже тепер з’явиться ціла армія прихильників (більшість з них боти, але будуть і реальні люди), що будуть розповідати про те, що саме завдяки титанічним зусиллям Медведчука вдалося звільнити полонених. Що тільки він – Віктор Медведчук взагалі може дати раду з цим конфліктом і привести країну до довгоочікуваного миру. Ми знаємо, що люди Медведчука та стерв’ятники з російських ЗМІ сьогодні тиснуть на рідних наших звільнених і ще полонених, аби вони публічно дякували цій ницій путінській потворі.

Але варто пам’ятати, що для Віктора Медведчука всі люди, яких було звільнено сьогодні – просто біоматеріал, тло, на якому він має виглядати месією. Насправді ж, Медведчук – це переговорник з російського боку, який вторгував для своїх фсбшних кураторів значно більше, ніж для президента України і українського народу. А для себе він вторгував прекрасний початок президентської кампанії 2019 і звання єдиного проросійського кандидата. Бо ж якщо він отримає владу, війна не те що припиниться, вона стане просто непотрібною, адже цей мотлох планує зробити з України фєдєральний округ російськой фєдєрации. Для чого і використовує наших Героїв і наші щирі почуття.

Скільки б заручників він не звільнив, ніколи не забувайте головного – без Віктора Медведчука ці люди ніколи б не потрапили в полон, не втратили здоров’я, роки життя, їх родини б не страждали, матері не плакали, а діти не росли без батьків. Вони б жили у вільній і єдиній Україні та навіть не підозрювали, що таке війна.

джерело

Загрузка...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *