Знахідка, яка шокувала всіх! В одному з київських ресторанів, відкривши мішок з картоплею, знайшли дивну записку, перемотану синьою та жовтою стрічками.. Фото

Події

Сьогодні в ресторан привезли мішок картоплі. В меню такої страви немає, але для персоналу готується. Відкривши і висипавши його, всередині знаходим скручений в трубочку папірець, перемотаний синьою та жовтою стрічками. Папірець поклали в пакетик, так, щоб не пошкодився. Розгортаєм його і та-дааааааам… записка воїнам на сході. Мішок той збирали діти з вчителями у школі на Рівненщині, але хтось вирішив що замість доставити його до місця призначення вигідніше для себе буде продати той мішок. Так і живем.

Історія матиме продовження, обіцяю. Треба ж знайти «підприємця».

Розповсюдження допису вітається, допомога в пошуках також зайвою не буде.

джерело

Загрузка...

5 thoughts on “Знахідка, яка шокувала всіх! В одному з київських ресторанів, відкривши мішок з картоплею, знайшли дивну записку, перемотану синьою та жовтою стрічками.. Фото”

  1. Слов нет….просто ШОК!!!!…Неужели такое возможно в нашей Украине….это же какая-то крыса ненасытная могла сделать….единственная все же надежда,что мешок могли просто перепутать….но в это слабо вериться….думается в такой ситуации всегда скорее о паршивых вещах…

  2. Люди собирали картошку для наших ребят на фронте,а какой-то нечистый делец(возможно предприниматель)…решил чуть-чуть пополнить такой мелочью свой кошелек….Не верится до сих пор,что на такую подлую и низкую вещь может пойти нормальный украинец.

  3. Там є телефон, легко подзвонити і спитати, кому вони ту картоплю передали. А тоді вже з іменем винуватця постити.

  4. Ну, от звідкіля беруться отакі гниди? А їх плодить ота ГНИДА яка сидить в креслі президента!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *