“Ты плохо кончишь”… Год начался с тяжелой новости. – Мустафа Найем

Події

Год начался с тяжелой новости. Спустя двое суток после исчезновения полиция нашла тело правозащитницы Ирины Ноздровской.

Ирина долгое время добивалась справделивого приговора для убийцы своей сестры Светланы, погибшей во время ДТП в сентябре 2015 года. Девушку сбил пьяный водитель, племянник председателя Вышгородского райсуда Дмитрий Россошанский. Несмотря на очевидный состав преступления, родственники добивались справедливости более двух лет. Ирина Ноздровская, юрист по побразованию лично вела это дело, выступала в суде, за что неоднократно подвергалась угрозам со стороны обвиняемого и его родственников.

В июне этого года ей таки удалось добиться справедливости – Дмитрия Россошанского приговорили к семи годам лишения свободы. В пятницу, 27 декабря состоялось рассмотрение апелляционной жалобы – суд отказал адвокатам убийцы, отправил дело в первую инстанцию и продлил обвиняемому арест на 60 суток. Во время заседания суда отец обвиняемого прямо угрожал Ирине: “Ты плохо кончишь”.

А через два дня, в пятницу 29 декабря Ирина пропала. Несколько часов назад ее тело нашли в реке Вышгородского района Киевской области. У Ирины осталась дочь и престарелая мать. Очень хочется думать, что убийц найдут. А на суд к Россошанскому, думаю, придет много неравнодушных граждан.

Берегите себя и близких.

Mustafa Nayyem

рекомендуем

Загрузка...

3 thoughts on ““Ты плохо кончишь”… Год начался с тяжелой новости. – Мустафа Найем”

  1. Якщо батько засудженого погрожував, то його потрібно саджати, і все зробити щоб він посекундно у всьому зізнався(навіть якщо це замовне вбивство),не має значення хто конкретно вбив дівчину. А потім шукати виконавця.Таке гімно живе серед людей.

  2. Пане Мустафа! Ви просто оприлюднили інформацію!!! Зробіть аналіз подібних випадків по всій Україні. І тоді стане видно, що у нас війна в середині нашої країни проти українців набула небачених розмірів. На Сході люди хоч зброю мають, а тут – немає нічого. Причому тут війна набирає швидкість !!! І наша влада нічого не може зробити. Нашим бійцям на Сході дивлячись на це – дуже важко морально. І якщо Ви думаєте, що до 2019 року якось все пройде і “розсосеця”, то це хибна думка. Рішучі дії потрібно робити зараз, “немедля”, радикальні дії. Там “на горі” вам видніше і намітити, як це зробити – вам легше. А люди можуть тільки в соцсітях повозмущатись. Їм проходу не дають і “мєстні” князьки. А з децентралізацією їх стане набагато більше. І тоді ми побачимо панів, у яких все є від грошей до судів – і “бидло”, яким можна управляти і маніпулювати. Майдан повністю провалився. А новий – всі бояться починати, бо у всіх “рильце” в пушку. Коротше! 1) Потрібна строга аналітична робота по всіх напрямках з оприлюдненням (якою б страшною вона не була). 2) Що потрібно зробити і як! 3) А щоб зробити – намітити план дій і оприлюднити. А якщо цього не буде – то значить у нашій країні знову перемогла олігархічна злочинна група, яка набиває свій організм всим, що можна ще взяти з народу.

  3. Убирають всіх хто не хоче миритись з несправедливістю ,хто не хоче бути рабом,хто піднімає голову.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *