Це найсвітліша та найбільш любляча пара, яку я знаю… Познайомилися в АТО, разом воювали.. А сьогодні Оля померла. Діма лишився сам…

Події

Це найсвітліша та найбільш любляча пара, яку я знаю… На жаль, Олічка пішла у кращий світ, де нема смутку та болю , а Діма залишився… Немає слів, щоб описати всю його біль… 
Як ви пам’ятаєте – він хотів повезти свою Олічку додому ще перед Новим Роком, та не судилося… Він позезе її зараз, а на це потрібні кошти.
Я вас ДУЖЕ ПРОШУ, хоч по декілька євро – давайте допоможемо .. Дімі нема звідки взяти, адже він постійно доглядав Олічку і не працював! Давайте допоможемо провести мужню хоробру дівчинку, захисника України в останню путь…

Цей пост написала у фейсбук волонтер, яка допомагала рятувати Олю, Marianna Zaliska. Ще вчора була малесенька надія, що Оля житиме..

Перший день нового року може принести нам втрату ?. Олі щараз гірше… Ми з Дімою постійно на телефоні. Вони з мамою Дусею вже сходять з розуму, дивлячись на те, як важко відходить їхня донечка та кохана дружина.
Я не можу передати зараз словами весь їхній біль… Я не можу показати вам відео, яке скидує мені Діма((( Оля хрипить, не приходить в свідомість, в неї висока температура, низький тиск, була рвота кров’ю та епілептичні приступи, її тіло покривається плямами… Оля йде дуже важко… Надто важко, щоб все це зрозуміти та усвідомити… У неї дуже сильне ❤️, яке не дає їй померти. Їй колять шалееі дози знеболення та заспокійливого, це просто не піддається розумінню. Оля дуже хотіла жити! Вона живе, хоч тіло її помирає 
Мене частково рятують заспокійливі, які п’ ю вже кілька місяців. Дімі і мамі ніщо не допомагає(((( Не передати словами всю їхню біль та розпач, коли вони дивляться на її муки, але допомогти нічим не можуть.
Діма – боєць АТО, який пройшов пекло війни, плаче над коханою Олічкою, як мала дитина((( У них було стільки мрій, стільки планів і все з хвилини на хвилину може обірватися.
В хоспісі сказали, що до ранку вона, можливо, не доживе ?? Пишу і мені трусяться руки, плачу… І я чужа людина! А вони вже яку сутку на це дивляться.
Коли Діма тримає Олічку за руку і говорить з нею, в неї котяться сльози, хоч вона і спить ?
Я вас просто БЛАГАЮ.. Дімі дуже потрібна моральна підтримка. Хто має можливість навіть зараз чи завтра зранку (якщо буде це завтра зранку в Олі) прийти в хоспіс та підтримати їх, їм це дуже потрібно.
А також зараз, як ніколи, прошу фінансової підтримки. Ми до останнього не хотіли писати, бо Олічка ще жива, але прекрасно розуміємо, що потрібна буде велика сума за день-два, щоб Оля поїхала до дому в Україну. В країну, яку вона захищала у складі батальйону Донбас! Клята війна!!!!! Ти забираєш молодих найкращих!!!

Юрін Дмитро карточка Привата 
5168755631743701

джерело

Загрузка...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *