Настя, дочка Ірини Ноздровської, каже, що тепер і її “можуть убрать”. Один з друзів Россошанського живе одразу навпроти будинку, де з батьками і дочкою жила Іра Ноздровська

Події

Дочка Ірини Ноздровської Настя. Коли застали її біля дому, державної охорони їй ще не надали. Її охороняв знайомий знайомого – ветеран АТО. Настя каже, що тепер і її “можуть убрать”. Бо вона єдина, кому залишається боротися за справедливість, бо бабуся і дідуть через свій вік не витягнуть цієї боротьби. 

Жити цій сім”ї в селі непросто. Багато односельчан на боці родини наркомана Россошанського. Один з друзів Россошанського живе одразу навпроти будинку, де з батьками і дочкою жила Іра Ноздровська.  Він вийшов за воріт нетверезим, пообзивав на мікрофон сусідів і сказав, що сестра Ірини Світлана два роки тому сама кинулася під машину наркомана Россошанського. Байдуже, що той сам ивзнав, що збив дівчину. 

Ще одні сусіди, агресивна пенсоінерка і молодша жінка теж висловили версію, що Світлала сама кидалася під колеса Россошанскього, бо в неї такі-сякі батьки, і вони ї довели. “Я з її татом вчилася в одному класі, він ше тоді був клоуном, зривав постійно уроки”, – видала заведена пенсоінерка.  Поруч повзало п”яне тіло, намагалося влізти в телекамеру,напевно теж хотіло щось сказати на захист Россошанського. Його відштовхувало інше п”яне тіло. 

Жесть, не дай нікому жити з такими сусідами.

джерело

Загрузка...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *