Це – Діна, перший заступник керівника Міграційної служби, яка звинувачує НАБУ в провокації хабаря. Чим володіє та на чому їздить чесна чиновниця? Ось що накопали…

Блоги Події Соц мережі Україна

Що відомо про першого заступника керівника Міграційної служби Діну Пімахову, яка звинуватила агента НАБУ в провокації хабара. Ось що накопали. Починаючи з посади рядового держвиконавця в 1999 році, Пімахова зуміла за короткий період часу пройти шлях до посади заступника начальника обласного відділу Державної виконавчої служби. Згодом перебралась до Києва, де у 2007 році стала начальником одного з відділів Міністерства екології, а в 2011 очолила департамент Міграційної служби.

В 2008 році взяла в кредит квартиру в Києві (69 квадратів) вартістю 1 млн грн, тобто за тодішнім курсом – близько 200 000 доларів. Можливо, виплачує досі. Підозрюємо, що з чималими труднощами, адже на шиї у Пімахової двоє дітей та чоловік, який за два роки не отримав жодних доходів (http://bit.ly/2AgHLA0).

Минулого року в декларації Пімахової з’явились апартаменти площею 120 квадратів в елітному ЖК “Ізумруд”, записані на родичку чиновниці (вірогідно мати). Тепер увага: за весь 2016 рік Діна Вікторівна заробила 131 тисячу гривень. Як при таких доходах утримувати сім’ю з 4 осіб та заправляти Porsche Cayenne – питання риторичне.

джерело

 

Загрузка...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *