Олесь Доній: Пані і панове, чекайте наступних гидот. Це ще не “перемога”, і навіть близько не перемога. За перемоги ще слід боротися.

Блоги Події Соц мережі Україна

З приводу того, що Саакашвілі відпустили з Печерського суду-судилища.

Певен, що яку-небудь гидоту для Саакашвілі команда Порошенка ще вигадає. Бо команда Порошенка спрямована не на благо України, а на задоволення власних корисних інтересів(власне, який Порошенко(а його інтереси-гроші і влада, влада і гроші), таким змушена ставати і його команда.
Тож, всіх , хто критикує цю владу команда Порошенка(чиновники і порохоботи) сприймають як своїх особистих ворогів. Тому і готові до гидот. Тож, пані і панове, чекайте наступних гидот. Та навіть те, що хоч на один день “дута” справа розвалилася, вже є позитивом. Бо суспільству потрібне відчуття перемог. Нехай маленьких, але перемог. А сьогодні звільнення Саакашвілі нормальні люди мали б вітати. Бо нормальна людина мала б бачити, що справа політично заангажована і є відвертим політичним переслідуванням.

Хоч на один день приємно бачити як “втираються” порохоботи. Бо соромно за те, як колишні “громадські активісти”, “журналісти”, “політики” стали відвертими лакеями. Прикро, бо багатьох з них знаю особисто… І тим болісніші ці відчуття.Не випустили б сьогодні у суді Саакашвілі, якби не були акції протести та тиск Заходу. Щира подяка всім, хто брав участь в цьому тиску. Дякую тому, що якби зараз цього не відбулося, то режим Порошенка наступними об’єктами зробив би тисячі і тисячі громадських активістів. Режим Порошенка психологічно до цього готовий. А от технлогічно поки що дає збої. І це добре 

Саакашвілі бажаю виспатися і здоров’я. Йому ще буде важко. Дуже важко. Але його енергія необхідна для країни, хоча б для того, щоб розбурхувати “сонне царство”, і не дати остаточно довершити авторитарний режим. Патріотичній політичній і громадській опозиції слід вчитися співпрацювати і координувати свої дії. Агентура СБУ всередині буде заважати це робити.Та вчитися треба.
Це ще не “перемога”, і навіть близько не перемога. За перемоги ще слід боротися.
Але все таки настрій покращився.Добраніч, пані і панове 

Олександр Доній
Загрузка...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *