На цьому історія може закінчитись.. Однозначно на це і розраховують як вбивці, так і поліцейські високопосадовці, що їх попередили.

Блоги

Отже сталось в буквальному сенсі так, як я і написав вчора – у вбивстві Ірини Ноздровської виявився винний суддя.  Він, разом з іншим подєльніком, втік до росії.

На цьому історія може закінчитись.

Суспільне невдоволення, що масово проявилось через цей кричущий випадок, без суб’єкта злочину, може випаруватись.  Однозначно на це і розраховують як вбивці, так і поліцейські високопосадовці, що їх попередили.

Наразі всім громадським активістам неможна зупинятись, адже це не кінець історії, а початок.

Безкарна каста вбивць, злякавшись покарання від народного гніву, спробувала сховати одного зі своїх.

На мою думку ми зараз маємо історичний шанс, якщо не перемогти злочинну банду, з якої в більшості складаються правоохоронні органи, то хочаб нанести потужний удар.

Ми повинні вимагати відповіді на три питання –

1. Чому головних підозрюваних, після внесення справи до ЄРДР, не допитали і взагалі не звернули на них увагу? Якщо в Україні посада судді – це індульгенція від всього, то цього разу це не пройде.

2. Хто саме попередив злочинців, що час тікати, і що через масове обурення, спустити на гальма не вийде?

3. Як сталось, що вже після знайдення тіла, аж через чотири години вбивці перетинають кордон? У нас не 18 сторіччя, є електроні засоби зв’язку.

І на останок головний висновок для нас всіх – якби Ірина була звичайною невідомою дівчиною, якби громадськість не здійеяла галас, вбивці були б повністю безкарні. В нас страшний час влада боїться тільки згуртованості людей. 

Тому не будьте байдужі. Ходіть на суди, на акції. Спілкуйтесь і підтримуйте один одного!

Станіслав Краснов
Загрузка...

1 thought on “На цьому історія може закінчитись.. Однозначно на це і розраховують як вбивці, так і поліцейські високопосадовці, що їх попередили.”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *