По Михайлу Саакашвілі. Семенченко озвучив план дій активістів та учасників табору під Верховною Радою

Блоги Події Україна

По Михайлу Саакашвілі. Рух Визволення – сусід по табору Руху Нових Сил (з 17.10 ми стоїмо на Грушевського, РНС – на площі Конституції). І (звичайно) хлопці й дівчата з нашого табору не байдужі до долі заарештованих. До вчорашнього дня – Гал, Бек, Хаммер (Маріупольське СІЗО). З вчорашнього дня – ще й Михайло (Київське СІЗО СБУ). Активісти Рух Визволення
поруч з активістами РНС захищають табір біля ВР, вони ж пліч-о-пліч зараз стоять на Аскольдовому провулку.

Зараз маса народу не знає що робити. Тому пропоную робити теж саме що і ми:

1) Саакашвілі заарештований за статтею 256 ч. 2. (сприяння злочинної організації вчинене службовою особою або повторно). Інформація з фб прес секретаря Луценко. Вона ж заявляє що суд з обрання запобiжного заходу буде сьогодні. Вона ж заявляє про те що ГПУ буде вимагати домашній арешт і електронний браслет. Це означає що як тільки буде відомо час засiдання суду ми зможемо всі разом там зустрітися. Це також означає що депортувати Саакашвілі не будуть (за словами ГПУ).

2) В 11-00 наші хлопці разом з іншими громадськими активістами їдуть додому к Юрій Луценко . Акція “Ковдра для генпрокурора”. Приєднуйтесь (на авто). Збір біля входу в парк імені О. Пушкіна.

3) У 16-00 у нас загальний збір в таборі не Грушевського. Якщо на цей час не буде призначений суд – зустрінемося там. Якщо на цей час буде призначений суд – значить побачимося на суді.

4) 10 грудня (у неділю) збираємося всі в парку Шевченка в 12-00 і йдемо на Майдан.

Ніхто не казав що ця боротьба буде легкою. Путiн, Порошенко і олігархи – підлий, небезпечний, цинічний ворог. Але цей ворог під силу українцям. Разом – переможемо!

Слава Україні!

Загрузка...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *