“Я вперше за 14 місяців розплакалася..” – мама юного патріота з Луганської області розповіла про звільнення її сина з полону бойовиків.

Події

Сьогодні бойовики ОРДЛО передають українській стороні 74 заручники. Вже звільнені з полону юні патріоти Влад Овчаренко та Артем Ахміров, яких схопили за те, що вони спалили прапор так званою “ЛНР”

Мама Влада Вікторія Овчаренко повідомила, що про звільнення сина їй розповіла віце-спікер ВР Ірина Геращенко. Про це пише ІА «Вчасно»

“Мені декілька хвилин тому подзвонила Ірина Геращенко і повідомила, що Влада вже звільнили, він на українській стороні.

Ми останні місяці жили цими переговорами, слідкували за новинами. Сьогодні четверта доба, як ми з чоловіком не спимо, тому, що страшенно хвилюємся..

Ми знаєм, що Вдад буде проходити обстеження і лікування. Їдемо до нього, дуже хочемо його пошвидше побачити. Новий Рік буде зустрічати разом!

Батьки знають, що син добре почувається та відмінно тримається.

 

“За 14 місяців, які він був в полоні, він тримався молодцем, я навіть незнаю, як йому це вдавалося, враховуючи все, що він пережив.

Я теж весь цей час себе стримувала, а сьогодні вперше за 14 місяців плачу. Але це сльози щастя. Тато Влада був таким щасливим лише 2 рази у житті – перший раз, коли народився син, і вдруге, коли його звільнили”

«За 14 месяцев, которые он был в плену, он держался молодцом, я даже не знаю, как ему это удавалось, учитывая, что он прошел, – сказала Виктория Овчаренко. – Я тоже все это время сдерживала себя, а сегодня впервые за 14 месяцев плачу. Но это слезы счастья. Папа Влада был так счастлив в жизни всего два раза — первый раз, когда сын родился, и второй раз сегодня, когда его освободили».

Источник

Загрузка...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *