Націоналісти захопили “вертолітний майданчик Януковича” біля Верховної Ради. Відео

Події

Націоналісти з “Національного корпусу”, ВО “Свобода” та “Правого сектору” заявили, що взяли під свій контроль “вертолітний майданчик Януковича”, що розташований на вулиці Паркова дорога поблизу Верховної Ради в Києві.

Активісти вимагають повернути споруду у державну власність, провести відкритий конкурс щодо її цільового призначення, провести незалежну та відкриту оцінку всього комплексу, включаючи вартість землі та інше, запровадити дієвий механізм, за яким вкрадені кошти, вкладені в будівлю, почнуть приносити користь громаді.

Про це йдеться у заяві “Нацкорпусу” у Facebook.

 

Нагадаємо, Верховний Суд України 28 лютого 2017 року задовольнив заяву Генпрокуратури та скасував незаконні судові рішення, якими безпідставно, за відсутності висновків органів Державної фіскальної служби, з держбюджету на користь ТОВ “Амадеус Ко” стягнуто понад 66 млн грн бюджетного відшкодування ПДВ. Справу направили на новий розгляд до суду першої інстанції. Ця сума бюджетного відшкодування була сформована у податковій декларації ТОВ “Амадеус Ко” за отримані ним від кількох комерційних структур послуги з будівництва об’єктів інженерної та транспортної інфраструктури під конгресно-виставковий центр на вул. Паркова дорога у Печерському районі Києва (так званий “вертолітний майданчик Януковича”).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *