Зараз ця істота з автоматом на фото, яка катувала наших полонених, розгулює по містах України, можливо наближається до ваших дітей, ймовірно готує нові теракти..

АТО Події Україна

Основні функції держави — це гарантії безпеки і здоров`я нації, а головна цінність — життя і здоров`я людини, її права. Тваринний світ України — цінність другорядна.

Одна з трьох тварин на фото, мавпа, що праворуч з АК — Керімов Вагіф Вагіфович, «комендантЪ» окупованого міста Антрацит Луганської області, зрадник, терорист і кат. Є відео, де воно бере участь у знущанні над нашими полоненими (не викладаю з етичних міркувань).

Зараз ця істота розгулює по містам України, можливо, Києвом, можливо наближається до ваших дітей, ймовірно готує нові теракти. І ви все це оплачуєте.

Вироком Старобільського районного суду від 23.11.2017 по справі 431/3022/15-к (провадження 1-кп/431/9/17, суддя Озєров В.О.) Керімов В.В. виправданий за недоведеністю вчинення ним кримінальних діянь і звільнений з під варти в залі суду. Одним з аргументів судді Озерова було те, що суду не представлено жодних доказів участі Керімова Вагіфа в незаконному збройному формуванні «Козацька національна гвардія ………», не представлено доказів, що Керімов В. знайомий з правилами поведінки, правами і обов’язками члена незаконного збройного формування, що він підтвердив свої наміри прийняти участь в збройному формуванні, дав згоду на виконання його цілей і завдань.

Подробиці я опублікую найближчим часом. Хто з журналістів захоче робити репортаж, пишіть в лічку.

Цікавий факт. У судді Озєрова є знайомий. Це рідний брат Вагіфа, зрадник Керімов Роман Вагіфович, колишній суддя Антрацитівського районного суду, який, працюючи на окупаційну владу, виносив іменем ЛНР СМЕРТНІ ВИРОКИ нашим бійцям і цивільним українським громадянам і ці вироки приводились до виконання. Пізніше Вища кваліфікаційна комісія суддів України влаштувала Керімова Р.В. на роботу в Ржищевський міський суд Київської області, де він відправляв правосуддя доти, поки, будучи впізнаним однією зі своїх жертв, не був викритий і втік. Йому досі нараховується заробітна плата за кошти українських платників податків.

Обидва брата зараз знаходяться на волі.

To be continued…

Ледь не забув: окупанти мають повиздихати.

Леонід Маслов

джерело

рекомендуєм відео

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *